Bestill kandidat

Vi finner offshore personell!

Hva forventes av et rekrutteringselskap?

Vi har inngått avtale med flere bedrifter der vi i dag leverer offshorepersonell. Noen ganger krever kunden at vi handler raskt og dette er vi blitt gode på. Gjennom våre systemer ha vi i dag tilgang på kvalifisert personell som kan tiltre raskt inn i den stillingen du etterspør. 

Det som er viktig for oss er å følge HMS og arbeidsvilkår ute på riggen. Har du som kandidat helseattest, sikkerhetskurs og de andre nødvendige papirer i orden er du velkommen til å søke på våre stillinger. 

Med relevant fagbrev, praksis eller erfaring og godkjent sikkerhetsopplæring er vi sikre på at du vil gjøre det glimrende i en av våre oppdrag onshore- eller offshore-oppdrag. Vi er nemlig stadig på utkikk etter tøffe kandidater som deg, som er motivert og gira på nye utfordringer.

Om du trives med høyt arbeidstempo, turnusordninger og interessante og varierte arbeidsoppgaver bør du definitivt sjekke ut en av våre ledige stillinger på www.silvercon.no. Der finner du en rekke utfordrende og spennende oppdrag hos små og store selskap innen olje, energi, anlegg og landbasert industri. Perfekt for deg med offshoresertifikat, elektroutdannelse, HMS kurs, fallsikringskurs, truck eller kranførerbevis, riggebevis, og/eller spirende hår på kassa.

Mulighetene er mange, men typiske arbeidsoppgaver kan bestå av å utføre service eller reparasjoner, bistå prosjekter med utarbeidelse av arbeidsprosesser, oppdatere elektroniske systemer, utføre kontroller, lede prosjekter og utføre serviceoppdrag. Kjenner du kanskje også til kjemisk rengjøring, videoinspeksjoner, oljeflushing eller makrinering? Wowza – impressivo!

Enten du er ingeniør, industrimekaniker, reparatør eller elektriker sørger du for å sikre fremdrift i dine prosjekt. Du innhenter kunnskap om arbeidsstedets rutiner og gjennomfører oppdrag etter gjeldende bestemmelser og rutiner. Du rapporterer i henhold til gitte krav og har inngående kjennskap til og kunnskap om lover og forskrifter.


Christian Skou - Daglig leder - Offshore

Email:: cs@silvercon.no

Phone: + 47 45 39 36 60

Jan Robin F. Lereng/Partner- Rådgiver


Email:: rl@silvercon.no

Phone: + 47 48 30 26 23

Vi har de beste folka!