Bestill kandidat

"Hvis vi alle aksepterer og lever etter vår visjon og våre verdier, er vårt mål at Silvercon skal være et godt sted å arbeide"

Silvercon Rekruttering er et rekrutteringsbyrå som er dedikert til å hjelpe bedrifter med å finne de rette talentene som passer deres behov. Vi er lidenskapelige for rekruttering og jobber hardt for å sikre en sømløs match mellom arbeidsgivere og kandidater. Vår erfaring og kunnskap innenfor rekruttering gjør oss til en pålitelig partner i å finne de beste talentene som vil bidra til suksessen til din virksomhet. Kontakt oss i dag for å oppdage hvordan vi kan hjelpe deg med rekrutteringsbehovene dine.

Sveisere

Vi får kontinuerlig inn sveisere med svært god kompetanse. Ser du etter dyktige sveisere så kan vi hjelpe deg. Gjennom mange år med god kompetanse på dette er vi blitt flinke. Vi leier ut per i dag til flere bedrifter innen sveiserfaget. 

Operatører

Et av vårt spesialfelt er operatører. Vi har idag tilgang på svært dyktig personell. Silvercon rekruttering har idag tett kontakt med Raufoss industripark og dette gjør prosessen svært effektiv for oss når det gjelder personell. 

Ingeniører

Vi har idag flere omfattende avtaler med ulike bedrifter på innlandet. Etter ønsker fra kunde kan vi bidra med flinke ingeniører etter deres behov. Vi tilrettelegger rekrutteringen og har i dag gode systemer som har høy treffsikkerhet. 

Platearbeidere

I samråd med flere kunder leverer vi nå platearbeidere. Mangler du komptanse og ønsker å fylle på med dyktige platearbeidere så kan vi hjelpe deg. Dette har vi blitt gode på 

Produksjonspersonell

Silvercon rekruttering har levert produksjonspersonell siden 2009 og vi har blitt gode på dette. Vår spesialiet er å dekke topper. Får du inn en stor bestilling kan vi stille opp med gode kandidater på kort varsel.

Offshorepersonell

Offshore personell er et av våre satsingsområder. Vi starter opp dette i 2022 og har idag flere kontakter som vi vil dra nytte av. Gjennom målrettet arbeid skal vi bli en foretrukne partner i bransjen. 

Industrimekanikere

Silvercon rekruttering har tilgang til dyktige industrimekanikere. Vi har et stort nettverk som gjør prosessen svært effektiv. Skal du leie på kortere sikt eller lengre så kan vi hjelpe til. 

Logistikkoperatører

Vi kan hjelpe din bedrift innen logistikk feltet. Vi har systemer som gir god effekt ved en rekruttering. Gjennom våre søk i media klan vi finne den rette kandidat for akkurat din bedrift. 

Vedlikeholdsplanleggere

Vi kan bistå din bedrift med å gjøre arbeidet med effektiv slik at du kan bruke tiden på det du er god på. Våre systemer ivaretar hele rekrutteringsprosessen så du kan slappe helt av.  

Industrirørleggere

Silvercon rekruttering har tilgang til dyktige industrirørleggere. Vi har et stort nettverk som gjør prosessen svært effektiv. Skal du leie på kortere sikt eller lengre så kan vi hjelpe til. 

CNC operatører

Som et av våre spesialfelt kan vi hjelpe deg med CNC operatører. Vi har et stort nettverk på Indre Østlandet som vil gjøre prosessen enklere for deg. Vi finner den rette kandidat med vår ekspertise. 

Energimontører

Vi kan hjelpe din bedrift med å finne energimontøerer. Våre rådgivere har mange år i bransjen med et stort nettverk som gjør prosessen effektiv. 

Automatikere

Silvercon rekruttering har tilgang til dyktige automatikere. Vi har et stort nettverk som gjør prosessen svært effektiv. Skal du leie på kortere sikt eller lengre så kan vi hjelpe til. 

Mekanikere industri

Som et av våre spesialfelt kan vi hjelpe deg med mekanikere. Vi har et stort nettverk på Indre Østlandet som vil gjøre prosessen enklere for deg. Vi finner den rette kandidat med vår ekspertise. 

Verktøymakere

Vi kan hjelpe din bedrift med å finne verktøymakere. Våre rådgivere har mange år i bransjen med et stort nettverk som gjør prosessen effektiv. 

Stillasbyggere

Silvercon rekuttering har tilgang til dyktige stillasbyggere. Vi har et stort nettverk som gjør prosessen svært effektiv. Skal du leie på kortere sikt eller lengre så kan vi hjelpe til. 

Bilmekanikere

Som et av våre spesialfelt kan vi hjelpe deg med bilmekanikere. Vi har et stort nettverk på Indre Østlandet som vil gjøre prosessen enklere for deg. Vi finner den rette kandidat med vår ekspertise. 

Elektrikere

Vi kan hjelpe din bedrift med å finne elektrikere. Våre rådgivere har mange år i bransjen med et stort nettverk som gjør prosessen effektiv. 

IT medarbeidere

Silvercon rektuttering hjelper deg IT medarbeidere der det trykker. Vi har mange år i bransjen og har gode metoder for og finne den du søker.

salgsmedarbeidere

Silvercon rekruttering har mange år med ulike selgere som vi har tilgang på. Har du behov for å øke ditt salgstem kan vi hjelpe til med det. 

Regnskapsførere

Silvercon rekruttering har levert mange regnskapsfører til våre kunder. Vi er flinke til dette og har fortrolige systemer som gjør prosessen svært effektiv. 

Dekkomleggere

Med vår unike kompetanse er vi beredt til å finne dine dekkomleggere. Vi leverer dekkomleggere til mange bedrifter i dag. Når det koker i din bedrift kan det lønne seg og ta kontakt med oss. 

Sjauere

Vi levere mange sjauere til flere bedrifter i dag. Gjennom våre systemer har vi tilgang til dyktige kandidater med mange år i bransjen. Trenger du kandidater på kort varsel kan vi hjelpe deg. 

Bilopprettere

Vi vet at mange bedrifter er på jakt etter bilopprettere. Vi kan hjelpe di bedrift med dette. Vi har levert flere bilopprettere og har gode systemer som gjør prosessen effektiv. 

unsplash