Bestill kandidat

Silvercon Rekruttering

Rådgivning - Utleie - Rekruttering

Vår historie

Vi ønsker å hjelpe mennesker i jobb. Vårt mål er å skape trygghet og forutsigbarhet.

Silvercon rekruttering ble startet i 2009 av Christian Skou. Vårt mål er å levere trygge gode løsninger til våre kunder. Vi mener at nærhet til kunden er viktig. Silvercon rekruttering skal være den foretrukne partner som setter seg inn i bedriftens kultur, miljø og menneskene i bedriften. Dette er viktig for oss. Gjennom og gjøre dette så skaper det gode resultater og vi får en høyere treffsikkerhet ved en rekruttering

Innovasjon

Silvercon rekruttering skal ligge litt i forkant og vi utvikler oss hele tiden. Vi bruker i dag mange effektive systemer som er velkjente og som sikrer en god prosess. Du vil få en dyktig rådgiver som følger deg opp tett i hele rekrutteringsprosessen. Kvalitet for oss en veldig viktig og det å finne rett person er helt avgjørende for vår utvikling. 

Bruk av sosiale medier

Silvercon rekruttering benytter sosiale medier ved en rekruttering eller ved innleie. Mange byråer benytter dette i dag på ulikt nivå. Vi setter opp en løsning med svært god effekt. Gjennom å benytte dette øker muligheten til å finne den rette kandidat. 

Vi kan rekruttering