Samarbeidspartnere

StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge, til støtte for seriøse leverandører og med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon. Med 5500 leverandører som er evaluert på grunnlag av forhåndsbestemte godkjenningskriterier, er StartBANK en rettferdig, åpen og sikker løsning for valg av pålitelige leverandører. Dette gir leverandørene mulighet til å konkurrere på like vilkår og bidrar til bruk av seriøse aktører, og skaper nye forretningsmuligheter for både innkjøpere og leverandører.

Bransjenettverket StartBANK ble startet på grunnlag av et pilotprosjekt kalt «Seriøsitet i byggenæringen» som ble lansert i 2005 i samarbeid mellom Byggenæringens landsforening (BNL) og Achilles. StartBANK utvikles kontinuerlig for å oppfylle de stadig mer krevende juridiske føringene og behovene for risikohåndtering i byggebransjen.

 

Hovedorganisasjonen Virke er en norsk hovedorganisasjon (også kalt hovedsammenslutning eller arbeidsgiverforening) og representerer over 20 000 virksomheter med over 225 000 ansatte innen norsk næringsliv.

Virke arbeider med arbeidslivs- og næringspolitiske saker som er av betydning for medlemsvirksomhetene, og bistår sine medlemsvirksomheter med rådgivning innen arbeidslivsaktuelle spørsmål innen området HR og jus, blant annet over telefon, per e-post og via egne medlemssider. Medlemsvirksomheter i Virke har tilgang til rådgivere og advokater med spesialkompetanse på arbeidsrett, HR og personalpolitikk, forsikring, forretningsjus, politisk kompetanse og påvirkning. Organisasjonen gjennomfører tarifforhandlinger med arbeidstakerorganisasjonene på vegne av medlemsbedriftene.

 Sveum AS er et web- og designbyrå som hjelper bedrifter med webutvikling, visuelle profiler, logoer, rapporter, interne dokumenter, avisannonser, annonsering i digitale medier og en rekke andre tjenester i samme fagfelt.

 Viking FK er Rogalands største fotballag, og er det laget med flest sesonger i toppserien gjennom tidene. De har spilt i toppdivisjonen siden laget ble etablert, og har tatt til sammen åtte seriemesterskap og fem norgesmesterskap.