Bestill kandidat

"Hvis vi alle aksepterer og lever etter vår visjon og våre verdier, er vårt mål at Silvercon skal være et godt sted å arbeide"

 

"Vi skaper arbeidsplasser"

Silvercon bemanning får kontinuerlig inn dyktige kandidater. Vi sitter på et stort nettverk som kan gjøre prosessen enklere i en rekrutteringsprosess. Mange som ikke har jobb kontakter oss og vi videreformidler ofte den kontaken til våre kunder. Vi hjelper gjerne din bedrift med å bruke de beste metodene i bemanningsbransjen. Gjennom 18 år i bransjen så har vi blitt gode på dette. 

Sveisere

Vi får kontinuerlig inn sveisere med svært god kompetanse. Ser du etter dyktige sveisere så kan vi hjelpe deg. Gjennom mange år med god kompetanse på dette er vi blitt flinke. Vi leier ut per i dag til flere bedrifter innen sveiserfaget. 

Operatører

Et av vårt spesialfelt er operatører. Vi har idag tilgang på svært dyktig personell. Silvercon bemanning har idag tett kontakt med Raufoss industripark og dette gjør prosessen svært effektiv for oss når det gjelder personell. 

Ingeniører

Vi har idag flere omfattende avtaler med ulike bedrifter på innlandet. Etter ønsker fra kunde kan vi bidra med flinke ingeniører etter deres behov. Vi tilrettelegger rekrutteringen og har i dag gode systemer som har høy treffsikkerhet. 

Platearbeidere

I samråd med flere kunder leverer vi nå platearbeidere. Mangler du komptanse og ønsker å fylle på med dyktige platearbeidere så kan vi hjelpe deg. Dette har vi blitt gode på 

Produksjonspersonell

Silvercon bemanning AS har levert produksjonspersonell siden 2009 og vi har blitt gode på dette. Vår spesialiet er å dekke topper. Får du inn en stor bestilling kan vi stille opp med gode kandidater på kort varsel.

Offshorepersonell

Offshore personell er et av våre satsingsområder. Vi starter opp dette i 2022 og har idag flere kontakter som vi vil dra nytte av. Gjennom målrettet arbeid skal vi bli en foretrukne partner i bransjen. 

Industrimekanikere

Silvercon bemanning har tilgang til dyktige industrimekanikere. Vi har et stort nettverk som gjør prosessen svært effektiv. Skal du leie på kortere sikt eller lengre så kan vi hjelpe til. 

Logistikkoperatører

Vi kan hjelpe din bedrift innen logistikk feltet. Vi har systemer som gir god effekt ved en rekruttering. Gjennom våre søk i media klan vi finne den rette kandidat for akkurat din bedrift. 

Vedlikeholdsplanleggere

Vi kan bistå din bedrift med å gjøre arbeidet med effektiv slik at du kan bruke tiden på det du er god på. Våre systemer ivaretar hele rekrutteringsprosessen så du kan slappe helt av.  

Industrirørleggere

Silvercon bemanning har tilgang til dyktige industrirørleggere. Vi har et stort nettverk som gjør prosessen svært effektiv. Skal du leie på kortere sikt eller lengre så kan vi hjelpe til. 

CNC operatører

Som et av våre spesialfelt kan vi hjelpe deg med CNC operatører. Vi har et stort nettverk på Indre Østlandet som vil gjøre prosessen enklere for deg. Vi finner den rette kandidat med vår ekspertise. 

Energimontører

Vi kan hjelpe din bedrift med å finne energimontøerer. Våre rådgivere har mange år i bransjen med et stort nettverk som gjør prosessen effektiv. 

Automatikere

Silvercon bemanning har tilgang til dyktige automatikere. Vi har et stort nettverk som gjør prosessen svært effektiv. Skal du leie på kortere sikt eller lengre så kan vi hjelpe til. 

Mekanikere industri

Som et av våre spesialfelt kan vi hjelpe deg med mekanikere. Vi har et stort nettverk på Indre Østlandet som vil gjøre prosessen enklere for deg. Vi finner den rette kandidat med vår ekspertise. 

Verktøymakere

Vi kan hjelpe din bedrift med å finne verktøymakere. Våre rådgivere har mange år i bransjen med et stort nettverk som gjør prosessen effektiv. 

Stillasbyggere

Silvercon bemanning har tilgang til dyktige stillasbyggere. Vi har et stort nettverk som gjør prosessen svært effektiv. Skal du leie på kortere sikt eller lengre så kan vi hjelpe til. 

Bilmekanikere

Som et av våre spesialfelt kan vi hjelpe deg med bilmekanikere. Vi har et stort nettverk på Indre Østlandet som vil gjøre prosessen enklere for deg. Vi finner den rette kandidat med vår ekspertise. 

Bestill kandidatcs@silvercon.no

Elektrikere

Vi kan hjelpe din bedrift med å finne elektrikere. Våre rådgivere har mange år i bransjen med et stort nettverk som gjør prosessen effektiv.