Silvercon Bemanning

"Hvis vi alle aksepterer og lever etter vår visjon og våre verdier, er vårt mål at Silvercon skal være et godt sted å arbeide"

 

"Vi skaper arbeidsplasser"

Silvercon bemanning får kontinuerlig inn dyktige kandidater. Vi sitter på et stort nettverk som kan gjøre prosessen enklere i en rekrutteringsprosess. Mange som ikke har jobb kontakter oss og vi videreformidler ofte den kontaken til våre kunder. Vi hjelper gjerne din bedrift med å bruke de beste metodene i bemanningsbransjen. Gjennom 18 år i bransjen så har vi blitt gode på dette. 

Sveisere

Vi får kontinuerlig inn sveisere med svært god kompetanse. Ser du etter dyktige sveisere så kan vi hjelpe deg. Gjennom mange år med god kompetanse på dette er vi blitt flinke. Vi leier ut per i dag til flere bedrifter innen sveiserfaget. 

Operatører

Et av vårt spesialfelt er operatører. Vi har idag tilgang på svært dyktig personell. Silvercon bemanning har idag tett kontakt med Raufoss industripark og dette gjør prosessen svært effektiv for oss når det gjelder personell. 

Kokker

Vi har i dag et samarbeid med Sillongen Catering og har hele tiden tilgang på dyktige kokker. Det meste innen servering kan vi hjelpe alle bedrifter med. Skal du ha et selskap, konfirmasjon, bryllup eller bursdag så kan vi hjelpe til med bemanningen. 

Butikkyrket

Vi har kontinuerlig ledige kandidater innen butikkyrket. Hvis du er på jakt etter en bra kandidat kan vi nok hjelpe deg. Vi får stadig inn studenter som ønsker seg jobb ved siden av sitt studie.

Snekkere

Silvercon bemanning har kontakt i både Polen og litauen og vi har tilgang på mange faglige dyktige snekkere som venter på jobb. Vi ordner boplass i samråd med oppdragsgiver og stiller kandidaten klar med fulle bekledning om ønskelig.

Bestill kandidatcs@silvercon.no

Rengjørere

Vi har flere rengjørere tilgjengelig om du skulle ha behov. Både med og uten fagbrev. Silvercon bemanning har de godkjenninger som skal til for å levere innen renhold. Vi får stadig inn dyktig personell med mange år som renholder.

Barnehagepersonell

I samråd med flere barnehager leverer vi nå barnehagepersonell. Mangler du komptanse og ønsker å fylle på med dyktige assistenter så kan vi bistå akkurat deg

Produksjonspersonell

Silvercon bemanning AS har levert produksjonspersonell siden 2009 og vi har blitt gode på dette. Vår spesialiet er å dekke topper. Får du inn en stor bestilling kan vi stille opp med gode kandidater på kort varsel.

Offshorepersonell

Offshore personell er et av våre satsingsområder. Vi starter opp dette i 2022 og har idag flere kontakter som vi vil dra nytte av. Gjennom målrettet arbeid skal vi bli en foretrukne partner i bransjen. 

Bestill kandidatcs@silvercon.no