Bestill kandidat

Nyheter 

Lillehammer


Vi har nå fått med oss Aurora Lereng som rekrutteringspesialist og hun skal jobbe i Lillehammer området. Aurora har en Bachelor i pedagogikk og dette kan hun bruke i sin rolle. Aurora vil ha Lillehammer og omegn som nedslagsfelt, og hun vil jobbe i hovedsak med rekruttering. Men vil også jobbe med utleie om det er behov for det.

Benteler på Raufoss


I samråd med Benteler jobber vi med 2 rekrutteringer. Vi ser etter en automatiker og en industrimekaniker. Vi har også utleid flere i produksjon. Silvercon rekruttering har fått et tett og godt samarbeid og vi skal levere personell utover 2023

Åpning av nytt kontor 2 mai (Romerike/Oslo)


Silvercon rekruttering har vært så heldig å fått med oss en rekrutteringspesialist, og oppstart er 2 mai. Vedkommende vil ha fokus på ren rekruttering og han kommer fra bransjen. Vi gleder oss til å sette i gang arbeidet og håper på flere oppdrag på Romerike/Oslo 

Vellykked åpning av nytt kontor på Romerike/Oslo


Når opererer vi med to avdelinger og kan  dra nytte av et større nettverk og flere ressurser til å identifisere og rekruttere passende kandidater. Det kan også være hensiktsmessig å utvikle spesialisering mellom avdelingene, slik at hver avdeling kan fokusere på bestemte sektorer, stillingskategorier eller geografiske områder.

Det er viktig å ha klare mål og strategier for den nye avdelingen, samt et sterkt lederteam som Thomas Jømne for å sikre en vellykket oppstart og suksess på lang sikt. Målet vårt er å bygge et godt omdømme i markedet, opprettholde gode relasjoner med kunder og kandidater, og være oppmerksom på eventuelle endringer i markedstrender og behov.


Nyåpnet kontor i Nedre Torvgate 21 på Gjøvik


I dag har vi vært på vårt nye kontor i Nedre Torvgate 21 på Gjøvik. Her vil du finne moderne lokaler med møterom, stillerom og kantine. Alle våre kunder er velkomne hit for en bemanningsprat. Kontoret blir brukt tirsdag og fredag. 


Håper du tar turen så kan vi tilby kaffe og bobler i vannet med noe attot. 


Velkommen til vårt nye flotte kontor midt i vår vakre by Gjøvik. 


For bokking av møte kan det gjøres på cs@silvercon.no eller tj@silvercon.no


Vi du snakke med oss kan du ringe 45393660


Sommernytt 2023


2023 har vært et godt år for Silvercon Rekruttering. Vi har fått 3 mye partnere med ulik bakgrunn inne rekruttering. Med hovedkontor på Gjøvik, avdeling på Hamar, Lillehammer og Oslo/Romerike kan vi si at vi har vokst betydelig. Alle våre partnere har ulik bakgrunn og jobber med felt de føler seg kvalifiserte til. Dette betyr at vi kan tilby et bredt spekter med tjenester inne bemanning og rekruttering. Vi er opptatt av menneske, og ønsker å legge vekt på motivasjon, entusiasme og glede. Dette gjennspeiler Silvercon Rekruttering. VI skal være bunnsolide i de tjenestene vi leverer. Vi gleder oss til fortsettelsen


MVH Christian Skou daglig leder

Tett og godt samarbeid med Øveraasen ASVi har levert to industrimekanikere og to automatikere til Øveraasen AS på Gjøvik. Vi har også fått inn to nye rekrutteringer som skal starte der i løpet av sommeren. 

unsplash