Silvercon Bemanning

Nyheter om Silvercon Industries og bemanningsbransjen

I samråd med jobbkretser har vi nå blitt ISO 9001 sertifisert og samtidig har vi fått de godkjenningene vi skal ha for å levere personell til Offshore. Dette åpner nye dører for Silvercon Industries. Trenger du personell Offshore så kan vi bistå akkurat deg.

Verdien av bemanningsbransjen

Nye kundesigneringer

Toten kålpakkeri AS


Nå har vi nylig signert en avtale med Toten kålpakkeri AS på levering av personell i hele 2022. Vi skal være den foretrukne leverandør på personell i alle ledd. Vi gleder oss til å levere

Sillongen Catering AS


Vi har nylig signert med Sillongen Catering AS og her skal vi levere kokker, rengøring og servitører. Sillongen Catering har kontinuerlig behov for personell og vi skal alltid være beredt på å levere optimalt etter avtale. 

JP Bygg og betong AS


Vi har blitt hovedleverandør til disse. De jobber med kjerneboriing, betongsaging, betongsliping, riving og branntetting.Silvercon bemanning er stadig ute etter dyktige kandidater. Kunden har sitt virke på Gjøvik og er relativt nytstartet firma men har kommet godt inn i markedet. 

Isoteks miljø AS


Vi har nå inngått et samarbeid med Istoteks miljø på Gjøvik. Vår oppgave er å levere sjåfører og annet personell. Isoteks miljø jobber primært med blåseisolering av bygg og sanering.